iTunesspotifywimpPlatekompaniet7digital

Diverse artister «10 år med Frelsesarmeen»

Tittelsporet "Others" og 4 andre låter er med Gisle Børge Styve Trio i lag med Heine Totland. Frelsesarmeen har lang tradisjon for å samarbeide med landets fremste artister om utgivelsen av Frelsesarmeens Juleplate. 10-årsjubileet markeres her med et julealbum som inneholder låter fra alle de tidligere utgivelsene, samt fra samlealbumene Perleporten og Stolpesko.

10 år med Frelsesarmeen
Diverse artister
«10 år med Frelsesarmeen»
Utgitt: 2011 på Big Box · BBRCD040

Artistlisten på 10 År Med Frelsesarmeens Jule-CD inneholder kjente og kjære navn som Halvdan Sivertsen, Christian Ingebrigtsen, Jan Werner Danielsen, Odd Nordstoga, D.D.E., Nils Petter Molvær, Morten Harket og Nidarosdomens guttekor. I tillegg har Gisle Børge Styve Trio og Heine Totland vært i Kenya for å spille inn julesanger sammen med funksjonshemmede barn ved en av Frelsesarmeens institusjoner i Nairobi.

Jan Vincent Johannessen og Amund Enger har skrevet «Others» spesielt for dette albumet. Sangen er et bestillingsverk fra Frelsesarmeens info- og markedsavdeling, inspirert av det minimalistiske telegrammet som Frelsesarméens grunnlegger General William Boots sendte til sine medarbeidere for omtrent 100 år siden. Han hadde bare råd til å sende ett eneste ord - det ble «OTHERS». Dette ene ordet betegner helt og fullt grunnlaget for Frelsesarmeens visjon. Nå har det også blitt en flott sang.

Låtoversikt

NrTittelTekstMusikkTid
1Others--05:24